fbpx

Eurosong 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Nekoliko naših učenika dalo je svoj osvrt općenito na Eurosong i nastup naše Albine.

Elmir:
Smatram da je Albina zaslužila da uđe u finale Eurosonga. To je zaslužila trudom koji je uložila. Ne pratim Eurosong ni slična natjecanja jer je sama glazba, odnosno svrha onoga zbog čega su nastala ta natjecanja „u sjeni“ ostalih elemenata nastupa, odnosno koreografije, scenografije, kostimografije itd. Zbog toga smatram da takva natjecanja uopće nisu pravedna i poštena jer dosta puta ne pobijedi onaj koji najbolje pjeva, već netko tko npr. ima najbolju koreografiju.

Luka:
Moje je mišljenje da je Albina trebala proći u finale zbog sljedećih razloga. Kao prvo, mislim da je pjesma bila dovoljno dobra za prolazak te da je bila bolja od pjesama drugih izvođača koji su prošli u finale (neću prozivati koje su to pjesme i izvođači). Drugi je razlog stil odijevanja. Mislim da se Albina odjenula mnogo bolje od drugih natjecatelja te da je to trebalo utjecati na njezino bodovanje, odnosno prolazak dalje. Također, imala je i izvrsnu koreografiju. Naravno, nije bila najbolja, ali mislim da je zaslužila prolazak u finale.

Albina eurosong

Stella:
Ne pratim Eurosong jer smatram da je sve to (iskreno) loše te mi se ne sviđa što svi stalno pričaju o tome. Albininu pjesmu čula sam previše puta jer su ju previše puštali i zato mi se pjesma ni ne sviđa. Nastup je bio zanimljiv, a pozornica i scena bili su lijepo uređeni. Kako ne pratim Eurosong, ne znam kakvi su drugi nastupi i zato ne mogu reći je li Albina trebala proći dalje ili ne. Što se tiče same pjesme, smatram da nije zaslužila proći dalje jer je sve previše isforsirano i iskreno podsjeća na puno drugih pop pjesama.

Petra:
Smatram da je Albina trebala proći u finale jer je pjesma vrlo poznata, koreografija je dobra i dobro je otplesala i otpjevala, dok mi se npr. Hurricane i njihova koreografija nisu svidjeli. Eurosong je vrlo vjerojatno namješten i Albinin neprolazak u finale to dokazuje jer svima se svidjela koreografija i pjesma.

Foto: Eurovision / EBU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll to Top