STIPENDIJA

Prijavi se i osvoji stipendiju u najboljoj Gimnaziji u Hrvatskoj.

NAŠI STIPENDISTI

Ida Antunović — Učenica sam drugog razreda gimnazije Gaudeamus. Ovu školu sam izabrala zbog posebnog načina rada i pristupa učenicima. Posebno bi izdvojila Internet nastavu koja mi oslobađa vrijeme za rad na zoni interesa.

2. razred

Tonia Krstanović — Učenica sam trećeg razreda gimnazije Gaudeamus. Ovu školu sam izabrala zbog posebnosti njenog programa i odlične pripreme za daljnje obrazovanje. Mogućnost odabira izbornih predmeta pomoći će mi pri upisu na stomatologiju koja je moja zona interesa.

3. razred

Dora Purgar — Stipendistica sam četvrtog razreda gimnazije Gaudeamus. Škola je odlična jer se profesori zaista trude da naučimo i usvojimo gradivo, a ne da ga samo naštrebamo i kasnije zaboravimo.

4. razred

Fran Lončar — Učenik sam četvrtog razreda gimnazije Gaudeamus. Ova gimnazija privukla me s posebnim pristupom obrazovanju, a koji se provodi kroz standardizaciju Gaudeamusa.

4. razred
OSIGURAJ SI 
SIGURNU
USPJEŠNU
SRETNU
 BUDUĆNOST
OSTVARI SVOJE SNOVE

GiGA STIPENDIJA 2019.

Dobivanje Gaudeamusove stipendije ustrojeno je na način natječaja za posao u tržišno orijentiranim tvrtkama. Učenici se prijavljuju za stipendiju pomoću Europass CV-a (strandardnog oblika životopisa u EU). Nakon zaprimanja prijava Gaudeamus obavještava svakog kandidata o terminu infromativnog razgovora.

Što moram napraviti? 

Prijavi se da budeš u tijeku sa svim informacijama o stipendiji

Preuzmi obrazac životopisa i popuni ga!​

Primjer popunjenog životopisa možeš preuzeti ovdje!

Popunjeni obrazac životopisa poslati na e-mail adresu:

stipendija@gaudeamus.hr

Sretno!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin