fbpx

Zdrava prehrana – jako ukusna i jako zabavna u kuhinji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Zdrava prehrana kao moja zona interesa

Donosimo Vam zanimljiv i poučan video učenice naše škole Lare Iličin,  koja je uz pomoć radionice kuhanja željela podučiti svoje prijateljice iz razreda o onome čime se ona bavi te im prikazati važnost zajedništva i suradnje.

Lara je kroz ovaj projekt htjela svoju zonu interesa (kineziologiju i nutricionizam) prikazati svojim prijateljicama uz pomoć razgovora i pripreme jednog jednostavnog zdravog recepta.

GiGALOG Zdrava Prehrana Lara Iličin e1539935115442

Ukusno, a ujedno i jako zabavno

Cilj joj je bio pokazati prijateljicama kako zdrava prehrana može biti ukusna, pokušati im pomoći isto povezati s njihovim zonama interesa te im dati iskustvo zabave u kuhinji. Kroz razgovor im je objasnila važnost određenih namirnica u receptu i objasnila im zašto je iste odabrala za upravo taj recept.

Od recepta pa sve do Bloga

Video je snimljen u Larinom stanu gdje i sama svakodnevno razvija nove ideje, stvara ukusna jela te recepte koje objavljuje na svom blogu Fitwithoutguilt.

Ujedno, na kraju same radionice,  njezine su prijateljice bile jako iznenađene kako je zdrava prehrana zapravo vrlo bitna u životu i kako ju je lako povezati s njihovim budućim zanimanjima. Više o njihovom osvrtu, pogledajte na kraju videa.

 

Za GiGALOG piše: Lara Iličin, 3. razred

U radionici su sudjelovale učenice: Itienne-Ana Njari & Antonia Zlatarić, 3. razred

Photo, snimanje i montaža: Lara Iličin, 3. razred

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll to Top